Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ των ΗΠΑ τα λέει, όχι κάποιος συνωμοσιολόγος!


Βλαντιμίρ Πούτιν: "Δεν ξέρετε πόσο πολύ και με ποιόν μπλέξατε" > Ιερός πόλεμος της Ρωσίας κατά της ελληνικής αθειστικής και πολυπολιτιστικής πολιτικής και δικαστικής ελίτ

Την ώρα που ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γ.Δελαβέκουρας, δήλωνε προς την Ρωσία με αφορμή την διαμαρτυρία της στην υπόθεση του ηγούμενου Εφραίμ ότι «Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου με μακρά δημοκρατική παράδοση και σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπου υπάρχει απόλυτος σεβασμός στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και σαφής διάκριση των εξουσιών. Για τα ανωτέρω θέματα η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις» κατά μία περίεργη ιστορική συγκυρία δύο ανώτατοι εισαγγελικοί λειτουργοί, επιφορτισμένοι με την δίωξη του οικονομικού εγκλήματος παραιτούντο, καταγγέλλοντας παρεμβάσεις της πολιτικής ηγεσίας στο έργο τους!

"Επανάσταση" των Αγιορειτών κατά της ελληνικής διοίκησης...

"Eπανάσταση" κατά της ελληνικής διοίκησης από τους Αγιορείτες μοναχούς, σημειώθηκε πριν λίγο όταν η η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους απέστειλε οξεία επιστολή διαμαρτυρίας στον υπουργό Εξωτερικών, Σταύρο Δήμα, καθ' ύλην αρμόδιο για θέματα της Αθωνικής Πολιτείας,  και διαμαρτύρονται για τον τρόπο με τον οποίο εκτελέστηκε το ένταλμα προσωρινής κράτησης εναντίον του ηγουμένου του Βατοπαιδίου Εφραίμ. Όταν ξεσηκώνονται και οι Αγιορείτες μοναχοί, κατά της ελληνικής Πολιτείας, πόσο πιο κάτω να πάει αυτή η χώρα;

Το ανώτατο διοικητικό όργανο της μοναστικής πολιτείας χαρακτηρίζει ανάρμοστους τους χειρισμούς της Πολιτείας όσον αφορά τα αστυνομικά μέτρα που εφαρμόστηκαν και υπογραμμίζει πως  το Άγιον Όρος έζησε "πρωτοφανείς και αήθεις καταστάσεις στην ιστορία, την ιερότητα και τον ησυχαστικό χαρακτήρα του".

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

"Τα επερχόμενα συγκλονιστικά γεγονότα, υπό το πρίσμα των συγχρόνων Αγίων Γερόντων". H ομιλία του π. Στυλιανού Μακρή(video)

"Τα επερχόμενα συγκλονιστικά γεγονότα, υπό το πρίσμα συγχρόνων Αγίων Γερόντων"  ήταν το θέμα που ανέπτυξε την περασμένη Κυριακή, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Νάουσα, ο πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου και Δρ. Θεολογίας, π. Στυλιανός Μακρής. Ο παπά Στυλιανός, όπως τον γνωρίζουν όλοι, αναλύει καρέ καρέ μέσα από σύγχρονες προφητείες χαρισματικών γερόντων της Ορθοδοξίας μας, όπως οι γέροντες Παίσιος και Ιωσήφ Βατοπαιδινός, τα όσα συγκλονιστικά διαδραματίζονται στις μέρες μας, στην Ελλάδα και τον κόσμο ολάκερο. Αρκετές οι αναφορές επίσης του πατρός Στυλιανού, στον Άγιο Ισαπόστολο Κοσμά τον Αιτωλό και τις θαυμαστές του προφητείες. Παρακολουθείστε το video διάρκειας μιας ώρας περίπου, από την ομιλία του π. Στυλιανού, ο οποίος, όπως ανακοίνωσε, σύντομα θα αναπτύξει και άλλα θέματα, όπως το μικροτσίπ, η κάρτα του πολίτη κ.α.



ΗΠΑ: Κυκλοφορείς με μετρητά; Μάλλον είσαι τρομοκράτης!

Russia Today (Katerina Azarova) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


Έχετε φακό; Ή πληρώνετε με μετρητά, αντί με πιστωτική κάρτα; Και έτσι κάνετε τα ψώνια σας για την εβδομάδα; Τότε αυτή η συμεπροφορά σας, σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας και το FBI, θα μπορούσε να σας κάνει «τρομοκράτη».

Πρόσφατα, προβλήθηκε στο Internet ένα βίντεο του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφαλείας (DHS), το οποίο λέει στους ανθρώπους χωρίς πολλά - πολλά, ότι «το να πληρώνεις με μετρητά είναι ύποπτο και περίεργο». Με μια δυναμική, αλλά και ήρεμη φωνή, ο αφηγητής λέει στους θεατές ότι, "εάν κάποιος εμφανίζεται με νευρικότητα ή άγχος, ή επιμένει να πληρώσει με μετρητά, επικοινωνήστε με το προσωπικό ασφαλείας. Αυτή είναι μία ύποπτη συμπεριφορά».

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Κύριλλος σε Παπούλια: "Αποφυλακίστε τον Εφραίμ"

Παρέμβαση από τον Πατριάρχη Μόσχας για την απελευθέρωση του Εφραίμ. Εκφράζει απορία για την προφυλάκιση και ανησυχία για την υγεία του. Διαβάστε ποιο ήταν το μήνυμά του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας




Μήνυμα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια απέστειλε ο πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος, ο οποίος εκφράζει τη βαθιά ανησυχία του σχετικά με τις ειδήσεις, που καταφθάνουν από την Ελλάδα γύρω από την προφυλάκιση του ηγουμένου της αθωνιακής Μονής Βατοπεδίου, αρχιμανδρίτη Εφραίμ.

"Δεν αμφισβητώ τη δικαιοδοσία των οργάνων της ελληνικής δικαιοσύνης και εκφράζω την ελπίδα για μια δίκαιη και αντικειμενική απόφαση στην υπόθεση, σχετικά με την περιουσία της μονής Βατοπεδίου", αναφέρει ο πατριάρχης Κύριλλος, προσθέτοντας ότι 'την ίδια στιγμή διατελώ εν απορία λόγω της εφαρμογής της προφυλάκισης προ της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης, επί της ουσίας, ενός μοναχού ο οποίος δεν αποτελεί απειλή για την κοινωνία και επανειλημμένως έχει εκφράσει την ετοιμότητά του να συνεργαστεί με την ανάκριση".

''...ο κωδικός είσαι εσύ....''

H ΙΒΜ προβλέπει το hi-tech μέλλον

«Τηλεπαθητικές» τεχνολογίες, παπούτσια που θα φορτίζουν κινητά τηλέφωνα, προηγμένα βιομετρικά συστήματα ανάμεσα στα όσα θα δούμε την επόμενη πενταετία.
Λονδίνο


Όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, η IBΜ ανακοίνωσε τα «Επόμενα 5 σε 5», μια λίστα με πέντε τεχνολογικές επαναστάσεις για την επόμενη πενταετία. Φέτος προβλέπει για παράδειγμα την κατάργηση του πληκτρολογίου, αφού σύντομα θα μπορούμε να χειριζόμαστε τους υπολογιστές με τη σκέψη.

Πλήρης ρήξη σχέσεων Μόσχας-Αθήνας - Αντιρωσική θέση από ΥΠΕΞ

Σε πλήρη ρήξη των σχέσεων με την Ρωσία προχωρά η κυβέρνηση Παπαδήμου, καθώς πριν λίγο ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας, απαντώντας στην δήλωση του εκπροσωπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών για "παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Ελλάδα στην περίπτωση της προφυλάκισης του Εφραίμ απάντησε ξερά ότι "Η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις".

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ομπάμα θα φέρει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο


ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ...


...ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΙΑ...

Καστορίας Σεραφείμ: "Αυτή η απόφαση στρέφεται κατά της Εκκλησίας"

Από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε την προφυλάκιση του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής του Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ, σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, του έστειλε γράμμα συμπαραστάσεως, αλλά είχε και τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, εκφράζοντας και προφορικά τις ολοκάρδιες ευχές του για γρήγορη κατάληξη της δοκιμασίας, τονίζοντας πως μετά το Σταυρό έρχεται η Ανάσταση.

«...βρι­σκό­μα­στε σε μια στιγ­μή, όχι απλώς κρί­σι­μη, αλ­λά ορια­κή...»

Aρχιμ. Αθανασίου Αναστασίου
Προηγουμένου Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου Αγίων Μετεώρων.


Είναι γε­γο­νός ότι βρι­σκό­μα­στε σε μια στιγ­μή, όχι απλώς κρί­σι­μη, αλ­λά ορια­κή , θα λέ­γα­με, για την πο­ρεί­α και το μέλ­λον της πα­τρί­δας μας και της Ορ­θο­δό­ξου πί­στε­ώς μας σε μια στιγ­μή που βι­ώ­νου­με έ­ναν ανε­πα­νά­λη­πτο κα­ται­γι­σμό κα­τά­λυ­σης και κα­τα­στρα­τή­γη­σης των πάν­των.

Οι νε­ο­τα­ξι­κοί σχε­δια­σμοί βρί­σκουν την α­πό­λυ­τη εκ­πλή­ρω­σή τους στα τε­κται­νό­με­να των τε­λευ­ταί­ων ετών στην χώ­ρα μας, στήν Εὐ­ρώ­πη, ἀλ­λά καί στόν κό­σμο ὁ­λό­κλη­ρο.

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τήν Δευτέρα τό βράδυ ὁλόκληρη ἡ ἀδελφότητα συγκεντρώθηκε σέ ἕνα πολύ μικρό διάδρομο δίπλα στό κελί τοῦ ἡγουμένου (τό κελί εἶναι πολύ μικρό, εἶναι περίπου. 2,5 x 3 m) γιά νά ἀκούσει τήν τελευταία πνευματική ὁμιλία του. Ἡ ἀτμόσφαιρα ἦταν πολύ ζεστή καί πνευματική. Μέ τήν εὐκαιρία αὐτή, ἡ ἀδελφότητα ἑτοίμασε ἕνα δῶρο γιά τόν Ἡγούμενο: μία μικρή εἰκόνα μέ τόν Ἰησοῦ φυλακισμένο.



Για τη δόξα της ΕΛΛΑΔΑΣ


Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Διαμαρτυρία από την Μόσχα για την προφυλάκιση Εφραίμ

Για πολιτικοποίηση δικαστικής απόφασης κάνει λόγο το ίδρυμα του Αποστόλου Ανδρέα.

Τη «βαθιά ανησυχία» του σχετικά με την προφυλάκιση του ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ εκφράζει με αποψινή ανακοίνωση το ρωσικό Ίδρυμα του Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου, χαρακτηρίζοντας το γεγονός «ανεπίτρεπτη πολιτικοποίηση μιας δικαστικής απόφασης».

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ


     Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ                    
                                          ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 
     


Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Τον σταύρωσαν παραμονή Χριστουγέννων


Αποφάσισαν την προφυλάκιση του Ηγουμένου Εφραίμ
 
 

Πηγή

Φτάνει στη Μεσόγειο η Ρώσικη αρμάδα

Υπό την κάλυψη του σκότους, για ευνόητους λόγους, η ομάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Admiral Kuznetsov περνάει τα στενά του Γιβραλτάρ  υπό την παρακολούθηση των Βρετανών του οχυρού.
Η ομάδα μάχης του αεροπλανοφόρου θα ενωθεί με την φρεγάτα Ladny κλάσης Krivak II, του Στόλου της Μαύρης θάλασσας  η οποία κατέπλευσε χτες στο λιμάνι της Ceuta στην Ισπανία. Το πλοίο είχε επισκεφτεί  νωρίτερα την βάση του γαλλικού Ναυτικού στο λιμάνι της Τουλόν, καθώς και την Μάλτα.
Στο ισπανικό λιμάνι η ρωσική φρεγάτα ανεφοδιάστηκε με καύσιμα και εφόδια, ενώ σήμερα το πλοίο αναχωρεί  για να συναντήσει αύριο την ρωσική αρμάδα με το αεροπλανοφόρο Admiral Kuznetsov, η οποία είναι καθοδόν προς την Μεσόγειο.

«Θέλουν παγκόσμια κυβέρνηση»

τοῦ Μπόμπ Τσάπμαν – Διεθνῆ ἀναλυτή καί ἀρχισυντάκτη τοῦ International Forecaster


«…Ἡ Ἑλλάδα χρησιμοποιεῖται ὡς ἀποδιοπομπαῖος τράγος. Ὅλοι (ἄλλες 50 χῶρες) θά ἐπανακάμψουν στό νόμισμά τους καί θά κάνουν ἀμέσως ὑποτίμηση. Αὐτό θά γίνει, ἀλλά θά ἀκολουθηθεῖ ἀπό μία ὕφεση πού θά διαρκέσει πολύ, καί μᾶλλον, ἄν διαβάζετε ἱστορία, θά δεῖτε ὅτι θά γίνει κι ἄλλος (παγκόσμιος) πόλεμος γιά νά ἀποσπάσει τήν προσοχή τῶν λαῶν, μέσα στά ἑπόμενα δύο χρόνια. Τό πιό ἑλκυστικό θύμα, λόγω τῆς προπαγάνδας πού γίνεται, εἶναι φυσικά, τό Ἰρᾶν. Ἄν ἐμπλακεῖ σέ πόλεμο τό Ἰρᾶν μέ τίς ΗΠΑ καί τό Ἰσραήλ, σίγουρα θά ἐμπλακοῦν ἡ Ρωσία καί ἡ Κίνα. Καί θά γίνει χαμός...

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Αμερικανός Α/ΓΕΕΘΑ: "Είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε το Ιράν"!

Με μια δήλωσή του που ενδέχεται να αποτελέσει την απαρχή τραγικών -όπως ανέφερε ο ίδιος- εξελίξεων στη Μέση Ανατολή ο Αμερικανός αρχηγός του μικτού επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγός Martin Dempsey ξεκαθάρισε σήμερα πως οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ έχουν φτάσει σε ένα σημείο από άποψη προετοιμασίας ώστε είναι έτοιμες να διεξάγουν επιχειρήσεις εναντίον του Ιράν.
Την παραπάνω δήλωση την έκανε ο αμερικανός στρατηγός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σε αμερικανικά μέσα από το Αφγανιστάν όπου βρίσκεται, συμπληρώνοντας: 
«Εξετάζουμε μια δέσμη επιλογών που έχουμε στη διάθεσή μας. Είμαι ικανοποιημένος ότι με τις εναλλακτικές επιλογές που έχουμε αναπτύξει έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είναι άμεσα εκτελέσιμες εάν υπάρξει ανάγκη».

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Ο διαχωρισμός της ήρας με το στάρι άρχισε

Ας γαντζωθούμε από το φουστάνι της Παναγίας όπως έλεγε χαρακτηριστικά κι ο γέροντας Παΐσιος γιατί σιγά- σιγά, από τώρα και μετά, όλα δείχνουν ότι θα αρχίσουν να κλιμακώνονται οι δυσκολίες σε μεγάλο βαθμό...
Επιβάλλεται πρώτα και πάνω από όλα η πνευματική προετοιμασία. Όποιος δεν έχει πνευματικό ας κλείσει πρώτα από όλα τον υπολογιστή κι ας ξεκουνηθεί να πάει να βρει έναν να πει ό,τι τον βαραίνει γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή να χαθεί το έδαφος κάτω από τα πόδια μας και να μείνει μετέωρος. Ο γέροντας Παΐσιος όπως έχει αναφέρει όποιος δεν πιστεύει και δεν έχει πνευματική ζωή δύσκολα θα αντέξει αυτά που έρχονται...

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Προκηρύσσονται άμεσα 20 μεγάλα έργα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης

Σε προϋπολογισμό 85 εκατ. ευρώ.                                                                              
Αθήνα 
Πάνω από 20 μεγάλα δημόσια έργα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, συνολικού προϋπολογισμού 85 εκατομμυρίων ευρώ, πρόκειται να προκηρυχτούν άμεσα και μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου του 2012 όπως αποφασίστηκε σε συσκέψεις υπό τον υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Παντελή Τζωρτζάκη.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου, πρόκειται για έργα με μεγάλη σημασία για τη μεταρρύθμιση του Δημόσιου, που θα χρηματοδοτηθούν από τα Επιχειρησιακά Προγράμματα «Ψηφιακή Σύγκλιση» και «Διοικητική Μεταρρύθμιση».
Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται τα έργα του υπουργείου Εσωτερικών για το Εθνικό Ληξιαρχείο που θα οδηγήσουν σε συνδυασμό με την υφιστάμενη υποδομή του Εθνικού Δημοτολογίου, στη συγκρότηση του Εθνικού Μητρώου Πολιτών, και τα οποία αποτελούν μέρος του ευρύτερου προγράμματος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για την Ενιαία Διαχείριση Σχέσεων Κράτους Πολιτών και Επιχειρήσεων.
Παράλληλα προωθούνται οι διαδικασίες έγκρισης χρηματοδότησης και η συγκρότηση των σχετικών διακομματικών επιτροπών, για την προκήρυξη και τη δημοπράτηση του έργου Σύζευξις ΙΙ για τη μείωση του κόστους των επικοινωνιών κατά 50%.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΤΟΥ ΜΥΡΟΒΛΗΤΟΥ


Διαφημιστικό σποτ RFID τσιπ-Ιατρική περίθαλψη.


Muhammad Ali Caferi προς τον λαό και τον στρατό του Ιράν:“Να είστε έτοιμοι για πόλεμο”!

Ο θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν Αγιατολλάχ Χαμενέι κάλεσε τον Στρατό και το λαό να είναι έτοιμοι για πόλεμο.
Ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης Στρατηγός Muhammad Ali Caferi έδωσε εντολή στις Ένοπλες Δυνάμεις να είναι σε πολεμική ετοιμότητα.
Οι δυνάμεις ταχείας επέμβασης της Αεροπορίας του Ιράν θα προστατεύσουν τα σημεία που είναι κρυμμένοι οι πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς σε περίπτωση που η χώρα δεχθεί επίθεση από το Ισραήλ ή τις ΗΠΑ.

ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ILLUMINATI CARD GAME!

Πράγματα που νομίζαμε ότι βλέπαμε μόνο σε ταινίες, γίνονται τελικά και στην πραγματικότητα.
Η έκτη κάρτα ILLUMINATI  κάνει αναφορά σε μια παγκόσμια φονική επιδημία με μαζικούς εμβολιασμούς..
Στην Ολλανδία οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι δημιούργησαν ένα πολύ πιο επικίνδυνο...στέλεχος της γρίπης των πτηνών Η5Ν1. Μάλιστα, ο νέος ιός εξαπλώνεται εύκολα από άνθρωπο σε άνθρωπο και σκοτώνει το 60% των θυμάτων του!
Αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία σε όλη την Ευρώπη με όλα τα υπουργεία Υγείας να είναι σε επιφυλακή.
Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί...μόνο 350 θάνατοι, καθώς ο ιός που υπάρχει στη φύση δεν μεταδίδεται άμεσα από άνθρωπο σε άνθρωπο.

ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, Ρωσία, Κίνα προετοιμάζονται για τον Τρίτο Παγκόσμιο (πυρηνικό) Πόλεμο

του Pr Chems Eddine Chitour

 Η πτώση της Δύσης: Η φυγή προς τα εμπρός για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο
Στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ εκτός ΗΠΑ: 255.065 στρατιωτικό προσωπικό, στρατιωτική παρουσία σε 156 χώρες, 737 βάσεις σε 63 χώρες
«Πιστεύω ότι τα τραπεζικά ιδρύματα είναι πιο επικίνδυνα για τις ελευθερίες μας από τους τακτικούς στρατούς. Αν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός τους, πρώτα μέσω πληθωρισμού, στη συνέχεια μέσου αποπληθωρισμού, οι τράπεζες και οι εταιρείες θα στερήσουν τον λαό από κάθε περιουσία μέχρι να ξυπνήσουν τα παιδιά τους άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους είχαν κατέκτησει».
Thomas Jefferson, Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Κινέζος στρατηγός: "Δεν θα διστάσουμε να ξεκινήσουμε ένα παγκόσμιο πόλεμο για να προστατεύσουμε το Ιράν"

Μάχη για το μοίρασμα της πίτας στην μέση ανατολή, θύμα η μεσόγειος!Η Κίνα δε θα διαστάσει να προστατέψει το Ιράν ακόμη και αν αυτό σημαίνει ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο», δηλώνει ο στρατηγός Zhang Zhaozhong, ο οποίος είναι καθηγητής στο εθνικό πανεπιστήμιο αμυντικής πολιτικής και βασικός υπεύθυνος της αμυντικής πολιτικής της χώρας.

Mega-στόλο 9 πολεμικών κατεβάζει τελικά η Ρωσία στη Μεσόγειο



Ενισχύεται η ρωσική ναυτική μοίρα που θα επισκεφτεί την Μεσόγειο και τη Συρία με μία ακόμη φρεγάτα και ένα βοηθητικό πλοίο αυτή την φορά από το στόλο της Βαλτικής και φαίνεται ότι δεδομένης της κρίσης που κλιμακώνεται στις ρωσοαμερικανικές σχέσεις και της κατάστασης στην Συρία, η Μόσχα δείχενια αποφασισμένη "για όλα".
 Το αεροπλανοφόρο Admiral Kuznetsov μαζί με το καταδρομικό Admiral Chabanenko, το ρυμουλκό Nikolai Chiker, τα πλοία ανεφοδιασμού Sergei Osipov, Vyazma και Kama, έχουν ήδη ξεκινήσει από την βάση τους στις 6 Δεκεμβρίου και θα συναντηθούν με την φρεγάτα Yaroslav Mudry κλάσης Neustrashimy και το πλοίο ανεφοδιασμού Lena στην Bόρεια θάλασσα.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ


"Έρχεται πόλεμος μεταξύ 15/12 και 15/1"! Οι εκτιμήσεις Reuters κι άλλων ΜΜΕ για το Ιράν



Όλο και περισσότερες πληροφορίες,αναλύσεις και εκτιμήσεις για έναν πόλεμο κατά της Συρίας και του Ιράν βλέπουν κάθε μέρα το φως της δημοσιότητας και προβληματίζουν. Η ισραηλινή ιστοσελίδα Debka υποστηρίζει σε δημοσίευμά της ότι τα όσα λέει και πράττει τις τελευταίες ημέρες ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μ.Νετανιάχου,οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το Ισραήλ ετοιμάζεται για έναν περιφερειακό πόλεμο.Προσδιορίζουν χρονικά μάλιστα την έναρξή του μεταξύ του 15 Δεκεμβρίου και 15 Ιανουαρίου.
    Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά σε μία δήλωση του Νετανιάχου:
"Υπάρχουν φορές", δήλωσε ο Νετανιάχου, “που μια απόφαση μπορεί να έχει ένα βαρύ τίμημα.

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Οι Financial Times και ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών μιλάνε για Μεγάλο Κραχ, Παγκόσμιο Πόλεμο και σκηνές Αποκάλυψης εαν καταρρεύσει η Ευρωζώνη

Oταν πριν μερικές ημέρες ο Σαρκοζί προειδοποιούσε πως τυχόν κατάρρευση του ευρώ θα άνοιγε τις πύλες της Κολάσεως, δηλαδή του Πολέμου, πολλοί βιάστηκαν να τον κατακρίνουν ως κινδυνολόγο που γίνεται κήνσορας της καταστροφής για να εξυπηρετήσει τα σχέδια του και τα συμφέροντα της Γαλλίας.
Την απάντηση την δίνουν όμως οι εξελίξεις.
Εχθές, συμβολικά από την καρδιά της Γερμανίας, το Βερολίνο, ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών, συμπλήρωσε
τον Γάλλο Πρόεδρο εξομολογούμενος : ''Βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού.Μάλλον είμαι ο πρώτος ΥΠΕΞ της Πολωνίας στην ιστορία που εκστομίζει κάτι τέτοιο, αλλά το λέω''.
Και σήμερα το πρωί, δύο κολοσσιαία μέσα ενημέρωσης ''κρέμασαν'' σε τίτλους τον Πόλεμο, που η γενιά μας δεν έχει ζήσει και γνωρίζει από διηγήσεις του παππού και της γιαγιάς.

Τι λένε οι Άγιοι Γέροντες για τον Ρώσοτουρκικό πόλεμο; Είμαστε ένα βήμα πριν το ποθούμενο;

Γιατί κατεβαίνει ὁ ρωσικὸς στόλος στὴν Ἀνατολικὴ Μεσόγειο τὸν Δεκέμβριο; Ποιὲς οἱ μύχιες διπλωματικὲς ἐπιδιώξεις τῆς Μόσχας στὴν Κύπρο καὶ τὴ Συρία; Γιατί καθίστανται ἀντικρουόμενα τὰ... συμφέροντά της μὲ τὴν Ἄγκυρα καὶ ποιὸς ὁ ρόλος τοῦ Ἰσραήλ; Τί προσδοκᾶ ἡ Τουρκία ἀπὸ τὴ Συρία. Μὲ ἀποκαλυπτικὰ ρεπορτὰζ κυκλοφορεῖ ἡ...
ἐφημερίδα «Στύλος Ὀρθοδοξίας» ὅπου παρουσιάζει τὸ πὼς καὶ τὸ γιατί ἡ Ἄγκυρα πείσθηκε νὰ λάβει μέτρα κατὰ τῆς Συρίας καὶ νὰ προετοιμάζεται γιὰ στρατιωτικὴ ἐπέμβαση στὴν Συρία. Οἱ φῆμες γιὰ τὰ ἀνταλλάγματα ποὺ θὰ λάβει ἐμπλέκουν καὶ τὴν Ἑλλάδα...

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ


Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ;

Aς κάνουμε μια ανακεφαλαίωση των γεγονότων που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό:

- Ο πάπας Βενέδικτος (του οποίου το όνομα βγάζει άθροισμα 666) ζητά παγκόσμια διακυβέρνηση με σκοπό την παγκόσμια ευημερία και ισονομία με έτοιμο το σχέδιο.

- Οι Ρώσοι ενεργοποίησαν την αντιβαλλιστική τους ασπίδα.

- Κατεβάζουν το αεροπλανοφόρο Αdmiral Kuznetsov στην ανατολική Μεσόγειο όπου ήδη έχει μαζευτεί στρατός.